Wanneer en waar

13 & 14 april 2023

Van donderdag 13 april 15:30 tot en met vrijdag 14 april 17:00 in de Betafactory van De Haagse Hogeschool, locatie Delft (Rotterdamseweg 137, 2628 AL Delft).

de Sensor Data Challenge gaat definitief door! Er zijn nog wel enkele plaatsen beschikbaar

Voor wie

Studenten en young (en leeftijd is maar een getal!) professionals op het gebied van bijvoorbeeld gezondheid, voeding, bewegen, techniek, ontwerpen, datascience en IT. Deelnemers schrijven zich bij voorkeur als team in. Teams bestaan uit drie of vier leden. Het is daarbij handig om ervaring en kennis enigszins gevarieerd te kiezen. Vermeld als je een team aanmeldt ook alle informatie van je teamleden!

Individuele inschrijving is ook mogelijk. In de aanloop naar de data challenge zullen we proberen teams te vormen van individuele inschrijvingen. We vragen daarom voor individuele inschrijvingen ook naar expertise (software, hardware). We kunnen bij voorbaat niet garanderen dat we iedereen kunnen indelen, maar we doen ons best.

We gaan voor maximaal 32 deelnemers; dus hoe eerder hoe beter. Na inschrijving volgen regelmatig mails met meer informatie. Ook zullen we deelnemers vragen akkoord te gaan met de deelnemersvoorwaarden. Wat belangrijk is om te weten dat de organisatie het kosteloos gebruikersrecht heeft op de ideeën die deze dagen ontstaan, maar dat ontwikkelde data en software het eigendom blijven van deelnemers.

Kosten

GEEN.

Prijzen

Eerste prijs 1000 euro en tweede prijs 500 euro te verdelen over de teamleden. Daarnaast de mogelijkheid om met het CBS je ideeën verder uit te werken.

Inschrijven

Schrijf je hier in - Inschrijven kan t/m 7 april 2023, als individu maar het liefst als team van maximaal 4 deelnemers.